Hírek

Magneoton hírek
2020.12.07

Miller David - Fény

Szóló kiadvánnyal jelentkezett Miller Dávid, az idei Álarcos énekes műsor győztese - megérkezett a „Fény”!

Tegnap este végre fény derült a verseny banánjának kilétére, a nyertes jelmez alatt pedig az ezerarcú Miller Dávid rejtőzött. Az előadó hétről hétre kápráztatta el a nézőket és a nyomozókat fantasztikus hangjával, a megérdemelt győzelmet pedig egy vadiúj saját felvétellel ünnepli meg.

A fülbemászó, elektro-pop alapnak és Dávid karakteres hangszínének köszönhetően a „Fény” kifejezetten rádióbarát track lett.

„A dal olyan belső dolgokról szól, amikről eddig nem igazán beszéltem, és most nagyon felszabadító volt ezeket kiadni magamból”- kezdi Dávid. „Sok dologgal küzdök az életemben, ami kívülről nem is látszik talán - ennek ellenére nem akartam egy szenvedős zenét. Azt szerettem volna, hogy legyenek benne oldópontok, úgy, ahogy az életemben is vannak. Nagyon jó érzés hallgatni, mert ez tényleg én vagyok”- tette hozzá. 

Dávid igazi tehetség: autodidakta módon tanult zenélni és énekelni, majd tavaly unokatestvérével közösen megalapították a Das Funk zenekart. A stílusokat zseniálisan ötvöző csapat legutóbb egy hónapja jelentkezett új dallal, melynek címe „Műanyag sláger”.

Az énekes sokoldalúságát csak fokozza, hogy több hazai filmben és sorozatban is játszott, de a külföldi szerepek sem kerülték el, így például már Jennifer Lawrence vagy Richard Armitage oldalán is láthatták őt a nézők.

Dávid újdonsághoz klip is forgott, amit itt tudtok megnézni!