Hírek

Magneoton hírek
2021.11.19

Michael Bublé – The Christmas Sweater

Bublé kihagyhatatlan, ünnepi lemezével izzítja a karácsonyi égőket!

A négyszeres Grammy-díjas kanadai énekes, Michael Bublé karácsonyi albuma idén ünnepli 10. évfordulóját, melynek apropóján egy dupla CD-válogatás és egy páratlan super deluxe limitált kiadású szett kerül a boltok polcaira. A selymes hangú énekes pedig ma egy szívderítő klippremierrel érkezik - ez itt a „The Christmas Sweater”.

Michael nélkül minden bizonnyal szürkébb lenne a karácsony. A 2011-ben megjelent ’Chrismtas’ című lemezzel pillanatok alatt belopta magát millió ünneplő szívébe, most pedig ennek egy új verziójával folytatja hódító útját. Az LP/2 CD/DVD és a dupla CD verzió egyaránt tartalmazza az eredeti albumot és egy hét számból álló bónusz korongot. Ezen az előadó személyesen válogatott felvételei szerepelnek, többek között egy eredeti Michael Bublé-szerzemény „The Christmas Sweater” címmel, amelyet az énekes Matthew Vaughn-nal, Gary Barlow-val és Jane Goldman-nel közösen jegyez. A „csúnya pulcsi-himnuszhoz” egy elbűvölő klip is megjelent a teljes kiadvánnyal egy időben, amely a ritkán viselt ruhadarab szemszögéből mutatja be a karácsonyi várakozás izgalmait.

A kiadványon fellelhető még egy igazi örökzöld, a „Let It Snow!” új stúdióváltozata, amelyet a híres londoni Abbey Road Studiosban rögzítettek a BBC Big Band Orchestra együttesével. Továbbá olyan dalokat is rejt majd, mint a „The More You Give (The More You'll Have)” és egy Rod Stewart-tal közös duett, a „Winter Wonderland” is felkerült a tracklistára.

A super deluxe box szett tartalmaz továbbá egy különleges zöld vinylt (az eredeti albumanyaggal), egy 48 oldalas keménykötésű könyvet Michael rajongóinak szánt személyes üzenetével, egy sorszámozott litográfiát, egy ’The Making of Christmas’ DVD-t (a stúdiófelvétel során rögzített pillanatok az énekes kommentárjaival), és egy karácsonyi előkészületeket segítő, exkluzív csomagot.

Hallgasd meg a itt a "The Christmas Sweater" csúnya pulcsi-himnuszt!