Hírek

Magneoton hírek
2018.10.03

Michael Bublé: ❤

Két év után az eddigi legérzelmesebb albumával tér vissza a négyszeres Grammy-díjas énekes, Michael Bublé. Az új lemez címe ❤, vagyis Love, amelyről a "When I Fall In Love" már elérhető a zenemegosztókon.

Bublé 2016-ban vonult vissza, miután 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tér vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával.

„Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra.” -mondta Bublé.

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a Legnagyobb showman című film betétdal énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos, Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

Az új lemez november 16-án debütál, addig pedig egy kis ízelítő, a "When I Fall In Love", amelynek már a hivatalos videóklipje is elkészült.