Hírek

Magneoton hírek
2021.11.23

Masked Wolf & Bebe Rexha - It's You, Not Me (Sabotage)

A kétszeres Grammy-jelölt díva sikerdala kiegészült egy ütős Masked Wolf-rapbetéttel.

Az üstökösként becsapódó világsztár, Masked Wolf, Bebe Rexhával készítette el lenyűgöző közösét, az „It's You, Not Me (Sabotage)”-t.

Bebizonyosodott, hogy 2021 áttörést jelent Masked Wolf számára, akit jelenleg az „Év új előadójának jelöltek” az idei American Music Awards-on. A görög-ausztrál származású rapper berobbant a zenei életbe debütáló kislemezével, az „Astronaut In The Ocean”-nel, amely 2020 végén jelent meg és azóta a világ 8 országában az első helyre került, emellett már több mint egy milliárd streamnél jár!

Bebe saját, ’Better Mistakes’ című albumának „Sabotage”-ja ihlette az új kollabot, az újragondolt változatban az ausztrál rapper megrendítő betétjeivel új perspektívából közelíti meg az egyébként érzelmes számot.

Masked Wolf amint meghallotta Bebe eredetijét, elkezdtek ömleni a versek, és tudta, hogy rajta kell lennie a felvételen: „It's You, Not Me (Sabotage)” arról szól, hogy kiállj magadért egy kapcsolatban. Ahelyett, hogy várunk, míg a régi közhelyet meghalljuk, „velem van a baj, nem veled”, ez a dal arról szól, hogy szembehelyezkedjünk a helyzettel kimondva, hogy „tudom, hogy te vagy az, és nem akarok többé ezt magam körül.”

 

Az „It's You, Not Me (Sabotage)” egy hivatalos dalszöveg-videó mellé érkezik, amely itt érhető el!