Hírek

Magneoton hírek
2020.04.24

Lotfi Begi x Burai - Háborgó mélység 2

Mi történik akkor, ha a hazai zenei szcéna két nagyja összedolgozik? A válasz nem meglepő: egy ütős kollab születik, amiben a popos dallam és az elektro hangzás tökéletesen egészíti ki egymást.

Lotfi Begi ezúttal Burai nagysikerű „Háborgó mélység” című dalához készített új változatot. Az eredeti verzió, melyben Opitz Barbi és Missh is közreműködött, hatalmas sikert aratott a hallgatók körében, egy hónap alatt már több mint 5 millióan látták a klipet a YouTube-on.

„Évek óta beszéljük Krisztiánnal, hogy dolgozzunk együtt, de valahogy sose jött össze. Nemrég viszont, amikor épp nyaraltam, a legjobb pillanatomban talált meg egy ötletével. Küldött több demót is, amik nagyon tetszettek, és meg is egyeztünk, hogy belevágunk a projektbe. Időközben azonban megjelent „Háborgó mélység” című dala, amit hallva azonnal tudtam, hogy a szerzeménynek egy másik arcát is meg tudjuk mutatni, remek lehetőség van benne” - nyilatkozta Begi.

Az eredeti számhoz készült egy másik verze is, ami új irányba vitte a dalt, az alkotók pedig azonnal ráéreztek az új vonalra, így 3 nap alatt el is készült.

„A címet egy film inspirálta, épp ezért lett a remixünk címe „Háborgó mélység 2”, hiszen pont ahogy a filmeknek, ennek a tracknek is folytatása lett” – mesélte el a friss és slágergyanús zene sztoriját Begi. Hozzátette, ez a projekt az előfutára Krisztiánnal közös munkájuknak, ugyanis hamarosan véghez viszik azt a bizonyos ötletet is, amiről korábban szó volt.

Lotfi Begi a hazai remixek koronázatlan királya. Olyan slágerek fűződnek nevéhez, mint a 39 milliós YouTube nézettségű, Kollányi Zsuzsival és Majkával közös „Valahonnan”, vagy a szintén nagysikerű, Tamáska Gabival közös „Bárhol (Lisbon Remix)”. Legutóbb B. Nagy Rékával kollaborált, a „Minden jót” című remek egy hét alatt közönségkedvenc lett.

A fülbemászó új zenéhez videóklip is forgott a nagyszerű Miki357 rendezésében.

Hallgassátok, nézzétek meg a „Háborgó mélység 2”-t itt!