Hírek

Magneoton hírek
2023.01.30

KSI – Voices (feat. Oliver Tree)

KSI, az évtized egyik legsikeresebb áttörést hozó művésze egy vadonatúj dallal, a „Voices”-szal rukkolt elő, amelyen a különc szupersztár, Oliver Tree is közreműködött.

Az angol youtuber-rapper 2020-as 'Dissimulation’ című albuma az év második legnagyobb példányszámban eladott debütáló korongja lett, míg a következő ’All Over the Place’ című lemeze szintén a listák első helyére került. Gyors egymásutánban slágerek özöne összesen nyolc Top Ten single-t hozott számára. Emellett ő volt az egyetlen előadó, aki elérte, hogy kétszer jelöljék az 'Év dala' kategóriában a 2022-es Brit Awards-on.

Amikor tavaly KSI Tom Grennan-nal közös „Not Over Yet” című dalával jelentkezett, masszív elismerésben részesült. Ezt egy újabb sikerdal, a „Summer Is Over” követett októberben – előbbi már közelít a 10 milliós YouTube nézettséghez, utóbbi pedig 6,7 milliónál tart.

Az előadó-dalszerző életéből pedig ezúttal egy dokumentumfilm készült ’KSI: A Real Life’ címmel, amiben nemcsak zenei életéről, hanem YouTuber-i és bokszolói múltjáról, illetve üzleti életben elért eredményeiről is szó esik. A film hangsúlyozza, hogy a sikernek ára van, ugyanis filter nélkül nyújt hozzáférést a családdal, a hírnévvel, az internettel és a traumák leküzdésével kapcsolatos kérdésekről. 

Egy új dal is felcsendül „Voices” címmel a műsorban, amit KSI nem mással mint a komikus szupersztárral, Oliver Tree-vel álmodott meg, amely a szakítás nehéz érzelmeit mutatja meg.

A felvételben a könnyed, rögtön dallamtapadást okozó atmoszférát kombinálják a rockos hangzással, mely verhetetlen párosnak bizonyul!

 

Egy külön videóklipet is rendezett Oliver Tree az újdonsághoz.

Csekkoljátok itt!