Hírek

Magneoton hírek
2019.08.22

Kollányi Zsuzsi - Mátrix

Az énekesnő hátborzongatóan impulzív újdonsággal rukkolt elő, és a különleges új zenéhez parádés videóklipet is villant!

Izgalmas popdallal és forró klippel jelentkezett Kollányi Zsuzsi!

„A „Mátrix” totálisan felnőtt tartalom. Mondanivalójában és képi világában egyaránt. Az olyan típusú érzelemről szól, amikor a partnered szervesen a másik feledet képezi, amikor megszűnnek az én-határok. Az ilyen szerelemnek mindig csak végletei vannak, a dal ezekről a határokról szól. Szenvedélyről, őrületről, reményről, hibákról... és arról, hogy színezi ki fekete-fehér mindennapjainkat egy ilyen hurrikán.” – mesélte az újdonság születéséről Kollányi Zsuzsi.

A szöveget Bartalos Jenő írta, akivel Zsuzsi már olyan felvételeket vitt slágerre, mint a Majkával közös „Valahonnan” vagy a Kowával és Begivel jegyzett „Eszembe jutottál”. A dalok együtt mintegy 40 milliós lejátszást generáltak a YouTube-on.

A hangszerelésben Závodi Marcellel dolgoztak össze, aki aztán a videó rendezését is magára vállalta, egy fantasztikus látványvilágot alkotva.

Kollányi Zsuzsit elsősorban a Majka LIVE produkcióban ismerte meg a közönség, ahol az ország egyik legkedveltebb élőzenekaros formációjának oszlopos tagja volt éveken keresztül. Tavaly nyár végén ikerpárnak adott életet, azóta kevesebbet láthattuk őt koncerteken, hiszen a színpad helyett a család került az első helyre. Zsuzsi azonban a gyerekek mellett ismét egyre többet zenél, és jelenleg szólódalaira fekteti a hangsúlyt.

Nézzétek meg a különleges videóklipet itt!