Hírek

Magneoton hírek
2019.12.02

Kollányi Zsuzsi - Angyal

Kollányi Zsuzsi egy letisztult és természetközeli klippel jelentkezik.

“A nehéz időszakokban, a sötét időkben mindig számíthatunk a Gondviselésre, erről szól a dal szövege. Bármilyen kilátástalannak tűnik néha az élet, valamilyen formában mindig érkezik segítség” – mondta Zsuzsi. Az “Angyal” című dalban és a hozzá készült klip képi világában is az egyszerű és tiszta szépséget közvetíti az énekesnő, aki ezzel szeretné alátámasztani a dal minden sallangtól mentes mondanivalóját.

Kollányi Zsuzsit elsősorban a Majka LIVE produkcióban ismerte meg a közönség, ahol az ország egyik legkedveltebb élőzenekaros formációjának állandó tagja volt. Tavaly nyár végén ikerpárnak adott életet, azóta kevesebbet láthattuk őt koncerteken, hiszen a színpad helyett a család került az első helyre. Zsuzsi azonban a gyerekek mellett ismét egyre többet zenél, és jelenleg szólódalaira fekteti a hangsúlyt.

2019-ben több slágerrel is megörvendeztette a közönséget, Lotfi Begivel és Roy-jal elkészítették az „Ég veled” című dalt, ez az évben nem az első alkalom volt, hogy az énekesnő Begivel dolgozott, ugyanis ők és Kowa kiadták az „Eszembe jutottál” című dalt. Gem-B, Burai, Herceg, Erős és Spigiboy szintén Kollányi Zsuzsit választották énekesnőnek a közös produkciójukban, ami az „Álomhajó” címet viseli. Szólóénekesnőként is aktívan dolgozott, nyár végén jelent meg a „Mátrix” című dala, és most az „Angyal” című dalával készül meghódítani a slágerlistákat.

Hallgassátok meg itt!