Hírek

Magneoton hírek
2023.09.20

Kenya Grace – Strangers

A brit előadót producerként a zenével kapcsolatos egyedi látásmódja, énekesként pedig különleges hangja repíti egyre magasabbra karrierjében

Miután világszerte többtízmillió lejátszást elért és stabil rajongótábort gyűjtött maga köré Kenya Grace, most bemutatja legújabb, „Strangers” című felvételét, mellyel a Warner Records dance műfajú zászlóshajójánál, a Major Recordingsnál debütál. 

A brit előadót producerként a zenével kapcsolatos egyedi látásmódja, énekesként pedig különleges hangja repíti egyre magasabbra karrierjében.

A fiatal tehetség először a közösségi médiában adott némi ízelítőt „Strangers” című újdonságából, ami azonnal vírusvideóként kezdett terjedni: Instagram Reelsen közel 120 ezren használták fel és 42 ezren mentették le mindössze 24 óra alatt, ami 50 ezer új követőt generált számára a platformon.

Nem csoda, hogy ilyen számokat hoz a dal: a vibráló szintetizátorokkal körülölelt drum ‘n’ bass alapra fülbemászó refrén került és Kenya finom érzékiséggel, szinte suttogva varázsolja el hallgatóit. A dalszövegben olyan, generációját érintő központi problémák kerülnek felszínre, mint az eldobható kapcsolatok, a sekélyes érzelmek és a folyton felbukkanó „ghostingolás” jelensége.

Hallgassátok meg itt!