Hírek

Magneoton hírek
2022.06.15

Kelly Clarkson – Queen Of The Night

A modern slágerektől az időtlen klasszikusokig csupa szívünknek kedves feldolgozást találhatunk a világhírű, háromszoros Grammy-díjas Kelly Clarkson új, „Kellyoke” című EP-jén.

Billie Eilish „Happier Than Ever” és Whitney Houston „Queen Of The Night” új kiadása során már meggyőződhettünk arról, hogy Kelly ikonikus hangja teljesen új jelentést társít az eredeti dalokhoz. A kislemez darabjai mind kapcsolódnak az előadó saját karrierútjához és élettörténetéhez.

Saját televíziós műsorában, a „The Kelly Clarkson Show”-ban több mint 500 kiemelkedő felvétellel foglalkozott már az énekesnő, így a „Kellyoke” szinte önálló intézménnyé vált a 2019-es indulás óta

„Lehet, hogy még nem adtam elő Whitney „Queen Of The Night” című számát a showban, de kevésbé ismert tény, hogy ezt a legelső demókazettámon már feldolgoztam… mondhatni a „Kellyoke” volt az, amivel az egész kezdődött!” – mesélte az énekesnő.

 

Clarkson kedvenc feldolgozásainak új stúdiófelvételeit tartalmazza a hat számból álló kollekció, amelyen Linda Ronstadt, Shaed és a Radiohead egy-egy szerzeményét is felfedezhetjük.

 

A „Queen Of The Night” pedig mind közül a legdögösebb produkció, hallgassátok meg itt!