Hírek

Magneoton hírek
2022.09.14

Jubël - Lucky (feat. Noa Kirel)

A svéd DJ/produceri páros, Jubël emlékeztet új, retro időket idéző dalában arra, mennyire szerencsések is vagyunk. A „Lucky”-ban a káprázatos izraeli énekesnő/dalszerző, Noa Kirel énekét fedezhetjük fel, aki ezúttal is egy lollipop-szerű álomba kalauzolja el a hallgatókat.

Jubël a „Dancing In The Moonlight” című trackjével robbant be zenei köztudatba, amely 750 millió globális streamet gyűjtött össze. Azóta is verhetetlen klub- és rádióbarát kiadványaival folytatja a duó hódító útját, legutóbbi állomása Isztambulba vezetett, ahol a török énekesnővel és dalszerzővel Aleyna Tilkivel készítették el „Diamonds” című slágerüket.

Legújabb szerzeményüket Noa Kirellel közösen jegyzik, aki világsikerre tett szert a „Please Don’t Suck” című zenéjével több mint 39 millió streamet generálva világszerte. Ezt követte a „Bad Little Thing”, ami újabb rekordokat döntött az előadó karrierjében, Kirel eddig pedig öt darab MTV EMA-díjat zsebelt be.

A Jubël formáció mögött álló Sebastian és Victor így számolt be legújabb együttműködésükről: „A „Lucky” arról szól, hogy ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak. Kövesd az álmaidat. Mindez egy meleg és játékos hangzásba csomagolva. Hab volt a tortán, hogy a szupersztár Noa Kirel is csatlakozott hozzánk. Nagyon reméljük, hogy ez a felvétel képes meghosszabbítani a rajongóinkban a nyári hangulatot.” 

Chupa Chups reklámba illő lyric videóval érkezik a „Lucky” édes hangulatot idézve mindannyiunkban.

 

Nézd meg itt!