Hírek

Magneoton hírek
2022.06.07

Jubël feat. Aleyna Tilki – Diamonds

Fülbemászó slágerrel érkezett Jubël és Aleyna Tilki!

Jubël szempillantás alatt Svédország egyik élvonalbeli dance-pop duójává vált. A „Dancing In The Moonlight” című sláger hozta meg az igazi áttörést számukra, amely több mint 350 millió Spotify-streamet generált és a brit rádiós lista #1 pozícióját is elérte. Legutóbbi nagy dobásuk, a „Weekend Vibe” című felvétel szintén óriási rádiós kedvenc lett: a TikTok-on elképesztően nagy népszerűségnek örvend és közel 150 milliós megtekintésnél jár.

A szemtelenül fiatal, mindössze 21 éves énekesnő hatalmas globális sikereket ért el eddig: 1,7 milliárd YouTube lejátszást, 150 millió Spotify stream-et és majdnem 600 millió TikTok megtekintést tudhat magának. Legutóbbi kislemeze, a nagyon vagány pop-rock stílusú „Take It Or Leave It” hamar elnyerte a rajongók tetszését.

A most megjelenő „Diamonds” egy Európát átívelő megahitnek ígérkezik: a svéd srácok a török szupersztárt, Aleyna Tilkit kérték fel a kollaborációra. Az újdonság egy igazi 80-as éveket idéző, fülbemászó dallamú, markáns szinti szólamokkal a bőr alá kúszó felvétel lett, ami Aleyna disco-díva vokáljaival válik teljessé. Fülledt nyári esték, vízparti naplementék ideális aláfestése.

 

Hallgasd meg itt a nyár legújabb slágerét!