Hírek

Magneoton hírek
2019.05.29

Jess Glynne & Jax Jones - One Touch

Az elbűvölő énekesnő egy zseniális felvétellel indítja a nyarat, Jess ezúttal Jax Jones-szal közösen készül meghódítani a slágerlistákat! A „One Touch”-ot a pophercegnő jellegzetes hangja és Jax Jones táncparkettszaggató alapja teszi felejthetetlenné. Készülj Magyarország, mert az énekesnő hamarosan a Balaton Soundon lép fel!

A brit Jess Glynne 2014-ben robbant be a köztudatba a Clean Bandit-tel közös „Rather Be” című slágerével, melyet később Grammy-díjjal is jutalmaztak. Rá egy évre megjelent debütáló szólóalbuma „I Cry When I Laugh” címmel, ami több mint két millió példányban kelt el világszerte.

Tavaly pedig ismét egy fantasztikus kollaboráció született a Rudimental brit együttes és Jess közreműködésével – közös, „These Days” című dalukat már több mint félmilliárdszor streamelték Spotify-on.

Az énekesnő pár napon belül pedig első stadionturnéjára indul a legendás Spice Girls együttes előzenekaraként, ahol a „One Touch” mellett olyan slágerei is felcsendülnek majd, mint az „I’ll Be There” vagy az All I Am”.

Jess jellegzetes, mélyen kifejező vokálja és Jax ötletekkel teli alapja egy igazi nyári slágert eredményezett, ami biztosan a fesztiválok kihagyhatatlan trackje is lesz!

Hallgassátok meg a dalt itt!