Hírek

Jax – Victoria’s Secret

Kendőzetlenül őszinte dallal jelentkezett év elején a tehetséges énekesnő, a „Victoria’s Secret” pedig most szárnyra kapott és megállíthatatlanul tarolja le a chartokat. Az elfogadást hirdető szerzemény jelenleg #33 a hazai Spotify Viral toplistán.

„Egy kislány, akire vigyázni szoktam, mesélt egy történetet arról, hogy az egyik barátja ’túl laposnak és túl kövérnek’ nevezte őt egy VS fürdőruhában amit felpróbált, és nagyon mérges lettem. Szóval elmentem a stúdióba két barátommal és felvettük ezt a dalt, ami a „Victoria’s Secret” címet kapta” – mesélte Jax, aki tényleg minden dühét kiadta új trackjében.

A New Jersey-ben nevelkedett énekesnő a legkülönfélébb műfajokban és zenekarokban bontogatta szárnyait, ám 18 éves korától rákos megbetegedése miatt nem tudott az éneklésre koncentrálni. Miután felépült, Jax a dalszövegírás felé fordult és a színfalak mögött szerzőként komoly sikereket ért el. Később a járvány következtében főként a TikTok-on alkotott és rövid időn belül többmillió követőt szerzett a platformon. Jax 2020 végén kezdte megosztani saját zenéit, amelyek rendkívül pozitív visszhangot váltottak ki.

 

Hallgassátok meg a „Victoria’s Secret”-et itt!