Hírek

Magneoton hírek
2021.03.19

INNA – Flashbacks

Különleges és slágeres dallal jelentkezett INNA. A román származású szupersztár új szerzeménye valósággal rabul ejti a hallgatókat. Pulzáló beatek, fülbemászó dance-pop stílusjegyek és egy kristálytiszta hang - így lehetne legjobban összefoglalni ezt az egyedi újdonságot.

A dal az énekesnő hetedik stúdióalbumán, a tavaly novemberben megjelent „Heartbreaker” című lemezén kapott helyet. A popdíva mellett a tracken zeneszerzőként ezúttal Lucia Luca dolgozott, a produceri székben pedig Sebastian Barac, Marcel Botezan és David Ciente ült.

INNA 2008-ban jelentette meg „Hot” című számát, amely futótűzként söpört végig a kontinens rádióin és klubjain, Európa-szerte heteken át uralta a chartokat. Innen már nem volt megállás, az énekesnő sorra jelentkezett jobbnál jobb saját számokkal és kollaborációkkal egyaránt. Olyan világhírű előadókkal dolgozott már együtt, mint Pitbull, Daddy Yankee vagy JBalvin - utóbbival közös „Cola Song” című bombáját már több mint 240 millióan látták a YouTube-on.

A „Flaschbacks” egy látványos videóval érkezett, amelyet a dubai Palazzo Versace-ban rögzítettek, az utcai jelentek során pedig a városi fényeket is megcsodálhatjuk.  

 

Nézzétek meg itt a klipet, amely máris több mint 7 millió megtekintésnél jár!