Hírek

Magneoton hírek
2017.03.14

Induljon a hét három hazai újdonsággal!

Három hazai fellépő / formáció is három új nagy reményű számmal indította a hetet: a Mrs Columbo, Szabyest és CocoTia is egy-egy üdítő, friss dallal üdvözli a tavaszt. Íme a „Kész vagyok”, az „Emlékezz” és az „Out of Touch”!

Mrs Columbo: Kész vagyok

Galambos Dorina és zenekara, a Mrs Columbo 2016 végétől új felállásban és új stílusban hódítja a színpadokat, az együttes az elektro és pop műfajában alkotja saját szerzeményeit. „Csillagközi” című daluk után A Dal 2017 műsorában a legjobb 30 felvétel közé jutott „Frozen King”-et is megszerette a közönség, és a zsűri is pozitív visszajelzésekkel bíztatta a formációt, továbbjuttatva őket a középdöntőig.

A most megjelent dal címe „Kész vagyok”, melynek szövegét Hajós András jegyzi. „Egy régebbi közös munka kapcsán kaptuk  Andrástól ezt a bájos dalszöveget, és azonnal beleszerettünk. Sok műfajban megszólaltattuk már, de végleges formáját nemrég nyerte el, mikor rátaláltunk zenei producerünkre, Somogyvári Dánielre.”- nyilatkozta a zenekar frontembere, Galambos Dorina.

A számhoz videóklipet is forgattak Peter John Kiss segédletével. A zenekar már gőzerővel készül május 12-i A38-as fellépésére, ahol egy teljesen megújult repertoárral, és izgalmas modern megszólalással várnak mindenkit! 

Szabyest: Emlékezz

Szabyest legújabb, „Emlékezz” című dalának készítését egy 3 részes „Kulisszák mögött” című videó sorozatban mutatta meg a rajongóinak, amelyben a nézők végigkövethették a klip készülését a legelső pillanattól kezdve a forgatáson át egészen az utolsó simításokig.

„A dal témája az a belső frusztráltság, lelki őrlődés, amely szépen lassan szétszed minket. Az „Emlékezz” komolyabb témája miatt a klipben is a magányos, hosszú séták kerültek inkább előtérbe. Korábban is szerettem volna már egy sétálós klipet, amiben kiéneklem magamból a dolgokat, hiszen biztos mindenki sétált már úgy haza, hogy nagyon átélte az adott zenét. – mesélte el Szaby az új dala kapcsán. Mi egész biztos ezt fogjuk hazafelé dúdolni!

CocoTia: Out Of Touch

Az egzotikus hangzású CocoTia név mögött Török Ibolya rejlik. Első szóló dala, a „Speed Of Light” egy fülbemászó dallamú, szerelmes popszám volt, amely 2016 októberében látott napvilágot és több százezres nézettséget produkált.

Az énekesnő egy újabb felvétellel rukkolt elő a napokban, az „Out of Touch” egy modern, pörgős, house stílusú szerzemény lett.

A dal témája az elérhetetlen vágyakozásról szól, ami lehet a szerelem, vagy az élet bármely területe is, amit az énekesnő mégis pozitív hangvétellel közelít meg. Az örök optimista hozzáállást tökéletesen tükrözi a számhoz készült önfeledt életérzést tükröző videoklip is, amelyet különleges fénytechnikával, színkompozíciókkal és látványelemekkel tettek még egyedibbé. CocoTia minden produkciójával bebizonyítja, hogy milyen üdítő színfoltja a hazai zenei szcénának, az  „Out of Touch” is egy igazi tavaszi nóta lett!