Hírek

Magneoton hírek
2022.10.03

Hadas Alfréd x 9IN9ER – JAH

Szemtelen szöveg, végtelen humor és a műfajban elmaradhatatlanul megjelenő női idomok.

Mint zsák a foltját, úgy találta meg a szájzsonglőr Hadas Alfréd a korábbi zenei projektjeiért Fonogram-díjra jelölt 9IN9ER-t, azaz Závodi Marcelt. Megérkezett közös újdonságuk, a „JAH”!

Hadas Alfréd először 2017-ben bukkant fel „Touchie”-ként angol nyelven írt szövegeivel. Első nagy sikere, a „Fast Life” két héten át volt listavezető a Spotify-on és az iTunes Top100 legjobb 10 dala közé is bekerült. Első, „Metamorfózis” című EP-je már magyar nyelven született, a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsora után pedig egy új irányt vett „Engedj el” és „Táncolj” című trackjeivel. Alfréd rendkívül népszerű a TikTok platformján is, a #hadasalfred 6,5 millió feletti megtekintésnél tart, és napról napra növekszik. 

„A „JAH” szinte véletlenül született: úgy mentem át 9IN9ER-hez (ejtsd: dzsindzser), hogy életem legrosszabb szövegét hoztam össze, de ő meglátta benne a fantáziát. Egyszerű, de mégis ütős lett a végső hangzás. Az egész kreatív folyamat alatt próbáltunk elrugaszkodni a valóságtól úgy, hogy egyszerű legyen, de mégis más perspektívából közelítsen meg egy témakört” – mondta el az előadó.

Az új klipből persze a hölgy szereplők sem maradhattak ki. A két rapper a számhoz hű, szellemes, vicces hangulatú videót akart alkotni. Az eredmény pedig tökéletesen elkapja a szám laza hangulatát, képi világa friss, kreatív és minden elemében modern.

 

Nézzétek meg itt!