Hírek

Magneoton hírek
2023.08.25

Gayle – leave me for dead

Nyers őszinteség az elhagyatottságról – itt az új GAYLE-bomba

Miután P!NK turnéján Európa nagyjából összes menő színpadán megidézte a rock’n’roll lázadó szabadságát a szemtelenül fiatal, rádiós listákat uraló GAYLE, ezúttal egy újabb gyöngyszemet mutat be. A „leave me for dead” az előadó múltbéli sérelmeit önti egy felejthetetlen ritmusokkal és bő gitártémával vezérelt zenébe, amelyen több sztárproducer is dolgozott.

Gayle az elmúlt két évben a fiatalok punk bálványává emelkedett, akinél a Spotify már több, mint 10 millió havi hallgatót számlál. A mindössze 19 éves vadóc "abcdefu" című, debütáló slágere a MAHASZ éves adatai alapján legutóbb a Rádiós Top 100 élén végzett, ugyanis szerzeményének 300 millió feletti elérést generáltak a rádiós játszások hazánkban. 

A Grammy-díjra is jelölt tehetség azóta számos EP-vel bizonyította rátermettségét zenészek körében. Legutóbbi „Butterflies” című zseniális Crazy Town-feldolgozása pedig felkerült a Barbie-film all-star lemezére is.

GAYLE vadiúj felvétele a „leave me for dead” Lostboy (Tiësto), Cleo Tighe (Kehlani, P!NK) és Starsmith (Kehlani, Ellie Goulding) dalszerzők szupertriójával készült el, amely P!NK európai turnéján debütált már.

„Pár barátom írta ezt a dalt és amikor lejátszották nekem, eszembe jutottak a múltbeli kapcsolataim és az a fájdalmas érzés, amikor valaki végleg elhagy. Imádtam, hogy személyes élményekhez tudom kötni az anyagot,, szóval nem is volt kérdés az együttműködésünk. Nagyon jól éreztük magunkat a közös munka során, és így született meg az én verzióm, a „leave me for dead” ” – mondta el GAYLE az újdonságról.

 Megnézem