Hírek

Magneoton hírek
2024.03.01

Galantis x David Guetta x 5 Seconds of Summer - Lighter

Különleges kollaboráció Galantistól, Guettától és a 5 Seconds of Summertől – feel good dallal jelentkezik a szokatlan trió!

A dance szcéna nemzetközileg elismert erőműve, a modern zene egyik legmeghatározóbb, kompromisszumokat nem ismerő hangja, Galantis, a szupersztár DJ-producer, David Guetta és a többszörös platinalemezes pop-rock banda, a 5 Seconds of Summer egyesítette erejét és megszületett a „Lighter”!

A különleges együttműködés már napok óta lázban tartotta a rajongókat, pláne mikor az előadók legnagyobb rajongói rejtélyes, piros kockákat és a single címét felfedő gyertyákat kaptak postán.

A két elektronikus zenész, Galantis és Guetta nem most dolgozott először együtt, már a Little Mix-szel közös, első kollaborációjuk, az aranylemezt hozó „Heartbreak Anthem” is  abszolút nemzetközi sikernek örvendett, és az amerikai és angliai toplisták élén szerepelt több mint 10 hétig.

A mostani együttműködésbe különleges ízt hoz a 5 Second of Summer pop-rock stílusa, ami a dal hangulatát is meghatározza, a hangzást pedig a Stockholm Studio Orchestra vonós betétje is színesíti. A „Lighter” egy abszolút feel good-dal, azokra az időkre, mikor a világ súlya ránk nehezedik.

 MEGNÉZEM