Hírek

Magneoton hírek
2019.12.11

Galantis & Dolly Parton - Faith feat. Mr. Probz

Vadonatúj felvétellel jelentkezett az izgalmas elektro-formáció, a svéd Galantis! Ezúttal Dolly Partonnal – aki minden idők egyik legnépszerűbb amerikai énekesnője, és aki többek között Whitney Houston „I Will Always Love You” című dalát egy személyben megírta – és Mr. Probzzal közösen szolgáltatják a fülbemászó dallamokat.

Christian Karlsson és Linus Eklöw párosa pedig legújabb stúdiólemezét is bejelentette, ami „Church” címmel jelenik majd meg 2020-ban.

„Fontos számunkra, hogy a zenénknek mondanivalója is legyen.” – nyilatkozta a zenekar. „Közelgő lemezünk címe sem feltétlenül egy építményre vagy konkrét vallásra utal, inkább emberekre, akik egy jobb emberiség reményében közösséget alkotnak.”

A dalban a legendás, nyolcszoros Grammy-díjas Dolly Parton is közreműködött. „Éppen telefonon beszéltem Christiannal a „Faith” című dalról, majd említette készülő albumukat is, ami a „Church” címet viseli…Tudtam, hogy jó helyen vagyok.” mesélte a crossover country/pop énekesnő.

Az új trackben Mr. Probz (a Waves című sláger előadója) is közreműködik, ezzel még változatosabbá téve a kollaborációt.

Pörgős év áll a Galantis mögött, a páros „Bones” című megaslágere levakarhatatlan a slágerlistákról, a klubok folyamatosan pörgetik számait, a „No Money” pedig többszázmilliós streamet generált a zenei digitális platformokon.

A „Faith”-hez egy feel-good, zseniális táncokkal fűszerezett videóklip is készült.

Nézzétek meg az újdonságot itt!