Hírek

Magneoton hírek
2024.03.01

Fred again.. x Lil Yachty x Overmono - stayinit

Fred again.. nem áll meg! – Lil Yachtyval és Overmonoval közös kollabbal folytatja sikertörténetét!

2023 kétségtelenül Fred again.. éve volt, London, New York és Los Angeles prominens koncerthelyszíneit is többszörösen megtöltötte, a lendületből pedig semmit sem veszített!

A kétszeres Grammy-díjas előadó Baby Keemmel közös ’leavemealone’, a Jozzyval jegyzett könnyed nyári himnusz, a ’ten’ és a Obongjayarral készült érzelmes kollab, az „adore u” után most ’USB’ sorozatának következő, izgalmas darabjával robban: mindenhol elérhető a Lil Yachtyval és Overmonoval közös együttműködés, a „stayinit”.

Az idei Sziget Fesztivál egyik headlinere, Fred again.. most dolgozott először együtt a népszerű, Grammy-jelölt amerikai rapperrel, Yachtyval és az angol dance szcéna fiatal tehetségeivel, az Overmonoval, akik már debüt LP-jükkel is kivívták a kritikusok elismerését, és előkelő helyre jutottak a toplistákon.

A dal kiváló arányérzékkel keveri a trapes vonalat a durva elektronikus rave feelinggel, és oldja a dance stílusjegyeivel kicsit melodikusabbra. Bár Lil Yachty nem szövegel sokat, sorai mélyebb jelentéseket rejtenek. Fred az insta oldalán is beszélt erről:

„Realize every moment won't be perfect, but I do, Trying all the mistakes that I made with you, with you – imádom ezt a sort. Számomra olyan tiszta” – írja. „Szerintem ez a dal arról a helyzetről szól, mikor valakit próbálsz támogatni, de nem igazán találod a megfelelő módját. Legalábbis én így gondolom.”

 MEGNÉZEM