Hírek

Magneoton hírek
2018.09.10

Ferkó Csabi vadonatúj dala!

Magyarország elsőszámú focista-rappere ezúttal érzelmesebb oldalával hódít.

A karizmatikus Ferkó Csabi legújabb megjelenése, az „Így van jól” egy idilli szerelmi történet. A dal egy olyan idealista, mégis valós életképet tár elénk, amikor egy párkapcsolaton belül minden klappol és megfelelően működik. Csabi egyénisége, sportszelleme és céltudatossága gazdagítják zenéjét, igazán egyénivé teszik dalait.

„Ez egy korábbi szerzeményem, és most éreztem elérkezettnek az időt, hogy megjelentessem. Az eddigi számaimhoz képest az „Így van jól” egy kicsit más hangvételű lett, de ugyanúgy engem tükröz. Jó, ha egy előadó sokszínű és ezt képes a zenéjén keresztül is kifejezni. Van érzelmesebb oldalam is, és örülök, hogy ezt megmutathatom.” –  mesélte Ferkó.

A videóklip Ráczkevén készült, ahol drónokkal is forgattak a látványosabb képi világ érdekében. „A gyönyörű helyszín az én ötletem volt, mivel egy jó barátom ott lakik. Törekedtem arra, hogy ne legyen túl „nyálas” a végeredmény, de lássuk be, hogy a szerelemben néha minden rózsaszín…” – fűzte hozzá az előadó.

Ferkó Csabi egyenesen a focipályáról vonult a stúdióba, ahol tavaly nyáron elkészítette debütáló, „Úgy néz ki, berúgtunk” című számát. Ezt követte a „Nézd, Budapest!”, melynek témája a Budapest által adott – főleg éjszakai – életérzés. A sármos rapper célja, hogy zenéjével kiszakítsa közönségét a mindennapi kerékvágásból. Csabi világát olyan ismert sztárok inspirálták, mint Eminem, hazai előadók közül Ganxsta Zolee, az Animal Cannibals és a Rapülők hatottak rá. A csibészes előadó nagy utat tett meg az NB1-es focicsapatoktól a képernyőkig / lejátszókig, azonban minden egyes perc megérte. A feltörekvő magyar rapperben minden megvan, ami a sztársághoz szükséges – és még több: „Elvetemült csávó vagyok ilyen szempontból, addig csinálom, amíg el nem érem a célom.” Hajrá Csabi!

Az újdonság itt található!