Hírek

Magneoton hírek
2019.12.02

Ferkó Csabi - Nem eszem a kamut

Egy őszinte, kamumentes, ütős rappel tért vissza Ferkó Csabi.

A focistából lett rapper mindenkinek megmondja a magáét: nem tűri többet a sunyulást és a gerinctelenséget.

Csabi már régóta szerette volna megírni ezt a dalt, ugyanis évek óta zavarja, hogy rengeteg olyan emberrel találkozik az élet minden területén, akik nem őszinték.

Úgy döntött, egy szarkasztikus szövegbe foglalja gondolatait, és forgat hozzá egy szellemes klipet is.

„Utálom az átverős embereket, és azt is, ha valaki nem meri vállalni a konfliktusokat. Sajnos sokszor tapasztaltam, mind a sportolói körökben, mind zenész körökben, hogy az emberek nem mondanak nemet, inkább kamuznak. Egy sort külön dedikáltam is a magyar foci világnak a dalban, hiszen ott rengetegszer találkoztam sunyulással. Én mindig megmondom az őszinte véleményemet, és ez a dal azoknak szól, akik megpróbáltak engem átverni, hülyének nézi, hazudoztak, és nem játszottak tiszta lapokkal. Elég jó emberismerőnek tartom magam.”

Az előadó maga álmodta meg és rendezte a klipet, hosszan kereste a tökéletes szereplőket hozzá. A videóban testvére és egykori csapattársa is megjelennek.

„Nagyjából 2 hónap volt, mire megtaláltam a jó fej szereplőket a videóhoz. Hatalmas fazonok voltak, nagyon jóban lettünk, rengeteget szórakoztunk a forgatás alatt.”

A csibészes előadó nagy utat tett meg az NB1-es focicsapatoktól a képernyőkig és lejátszókig, azonban minden egyes perc megérte.

Szóljon a dal mindenkinek itt, aki nem kér többet a kamuból!