Hírek

Magneoton hírek
2019.01.25

Ezeket ne hagyd ki!

twenty one pilots: 

chlorine

Még egy fantasztikus Twenty One Pilots szám! A srácok a tavaly bemutatott Trench albumukról újabb gyöngyszemet filmesítettek meg. A duó most is a bevált csapattal dolgozott, hiszen a klip megvalósításában a Reel Bear Mediaval dolgozott össze.

A Grammy-díjas alternatív zenei páros októberben mutatta be ötödik stúdióalbumát, a „Trench”-et, ami már az első héten mintegy 110 millió streamet generált világszerte, az albumon hallható dalok pedig azóta is ostromolják a slágerlistákat.

marshmello x roddy ricch: 

projects dreams

A világ egyik legnépszerűbb DJ/producere tavaly sikeresen lázban tartotta rajongóit megjelenéseivel. Marshmello egy év alatt szinte a teljes zenei palettán végigment, pop, rock és old-school elektronikus dalokat juttatott a slágerlisták élére, most pedig a népszerű amerikai rapperrel, Roddy Ricch-csel készült zseniális mestermunkájával borzolja a kedélyeket. A „Project Dreams” a lemezlovas egyik legizgalmasabb kollaborációja, a YouTube-on máris 15 millióan kattintottak a videóklipre, és nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Marshmello arcára most sem derül fény.

A producer sikereire a Forbes is felfigyelt, hiszen tavaly megérdemelten kapott helyet a „30 Under 30”, vagyis a „30 sikeres fiatal 30 alatt” listán. Roddy Ricch, az alig 20 éves előadó tudatosan építette karrierjét, saját elmondása szerint 8 éves kora óta rappel, 16 éves korában pedig már demókat készített. 2018 novemberében megjelentetett „Feed Tha Streets II.” című albuma a Billboard 200-as listáján az előkelő 68. pozíciót foglalhatta el.

foals: exits

 

Újabb magyar siker a nemzetközi porondon. Lenyűgözően szép kishazánkban forgatta legújabb videóklipjének nagy részét az oxfordi alternatív együttes, a Foals. A klip főszereplői a Renoirból ismert francia Christa Théret, illetve a Trónok harcának Brandon Stark-ja, Isaac Hempstead Wright.

 

Az „Exits” zseniális dobás a bandától, remekül felvezeti a hamarosan megjelenő „Everything Not Saved Will Be Lost” című albumot. A videóklip egy megfoghatatlan disztópia, fantasztikus játék az elmével, ezt az érzést pedig nem csak a videókliptől, hanem az új albumtól is elvárhatjuk, az alkotók ugyanis hasonló érzelmeket szeretnének kiváltani.

 

why don't we: big plans

 

Az amerikai popbanda, bár még csak két éve alakult, máris hatalmas sikereket könyvelhet el. A „8 Letters” című album ostromolta az amerikai eladási listákat és Európában is imádta a közönség, világszerte pedig 130 millió streamet generált.

 A legújabb videóklipben a szemtelenül fiatal banda egy világkörüli utazásra hív, a srácok ugyanis New Yorktól kezdve Rómán keresztül egészen Egyiptomig visznek, a helyszínváltások között pedig egy 3D-s látványvilággal állnak át.

A 17-20 éves fiúkból álló tinikvintet az elmúlt időszakban páratlan eredményeket ért el. A srácok 2,4 millió YouTube feliratkozót gyűjtöttek össze, számaikat többszáz milliószor hallgatták meg stream platformokon, és 3,6 millió Instagram követőt zsebeltek be – mindezt két év leforgása alatt! Kemény munkájuk a kritikusok elismerését is kivívta: a kaliforniai zenekar az utóbbi időben figyelemre méltó, pozitív sajtóvisszhangot kapott a Rolling Stone-tól, a People magazintól és a véleményformáló TIME magazintól is, akik szerint „a banda csillaga 2018-ban tovább emelkedik”, nos, ez be is jött és a 2019-es év szerintünk még több sikert tartogat a Why Don’t We számára!