Hírek

Magneoton hírek
2020.01.06

Ed Sheeran - Put It All On Me (feat. Ella Mai)

Egy újabb nagy slágerhez készült videó Ed Sheeran No.6 Collaborations Project című lemezéről.

Az album igazi csemege a hallgatóknak, hiszen a 15 trackből álló korong hatalmas sztárparádét vonultatott fel. Ed olyan világhírű zenészekkel állt össze egy-egy közös szám erejéig, mint - a teljesség igénye nélkül - Camila Cabello, Bruno Mars, Cardi B, Stormzy, Eminem, Khalid és Justin Bieber.

Az elképesztően sikeres énekes-dalszerző ezúttal az Ella Mai-al közös felvételéhez készített klipet. A fülbemászó, mindenkit megtáncoltató szerelmes dalnál csak a hozzá forgatott videó érzelmesebb: a világ minden tájáról szerepel benne egy szerelmespár, akik a „Put It All On Me”-re ropják.

A klip végén feltűnik Ed felesége, Cherry is, sőt, a pár történetét is elárulják a rövid kisfilmben. Az énekes és a lány a gimiben ismerkedtek meg, ahol első látásra nagyon megtetszettek egymásnak - még azon a bizonyos dombon is csókolóztak, amelyről a „Castle On The Hill” szól! Néhány évvel később ismét találkoztak, majd úgy egymásba szerettek, hogy 2019-ben össze is házasodtak.

Nézzétek meg Ella Mai és Ed Sheeran kollabjának friss videóját itt, amelyet Youtube-on már több, mint 11 millióan játszottak le.