Hírek

Magneoton hírek
2021.03.12

Dua Lipa - We're Good (Dillon Francis Remix)

A fiatal szupersztár képtelen hibázni Dua Lipa legújabb dala, a „We’re Good” egyenesen a slágerlisták csúcsát célozta meg!

Sikeres időszakot tudhat maga mögött a kétszeres Grammy-díjas énekesnő: 2020-ban jelent meg várva várt nagylemeze, a „Future Nostalgia”, amely az év egyik legnagyobb zenei dobása lett. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta az albumot, amely zseniálisan ötvözi a ’80-as évek klasszikus stílusjegyeit a mai modern pop trendekkel. Augusztus végén pedig megjelent a korong üdítő újragondolása „Club Future Nostalgia” címmel.

Nemrég egy extra kiadás látott napvilágot az idén két Grammy-díjra is jelölt lemezből: megjelent a „Future Nostalgia - The Moonlight Edition”, amelyen a már jól ismert megahitek mellett három vadonatúj, eddig nem hallott track is helyet kapott. Ezek közül az egyik legizgalmasabb aktuális rádió hit a „We’re Good”: amely retro, de mégis modern hangzásvilágú alapot kapott, kiegészülve  Dua különleges, mély hangszínéhez. A menetrendszerűen érkező remixek sorát ezúttal a felkapott, amerikai DJ/producer Dillon Francis újragondolása nyitja, aki egy friss és hamisítatlan hangzásvilágú stílusfúziót készített. Kötelező darab!

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!