Hírek

Magneoton hírek
2020.10.02

Dua Lipa - Levitating Featuring DaBaby

Dua Lipa eszméletlen évet tudhat maga mögött!

A fiatal szupersztár idén jelentette meg várva várt nagylemezét „Future Nostalgia” címmel, a korong pedig egyértelműen a 2020-as év legnagyobb dobása lett - az album olyan remekműveket sorakoztat fel, mint a „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”.

Augusztus végén „Club Future Nostalgia - The Remix Album” címmel jelent meg a kiadvány fantasztikus újragondolása, amin The Blessed Madonna DJ-producerrel közösen dolgoztak. Olyan ikonikus művészek teszik tiszteletüket rajta, mint Gwen Stefani, Mark Ronson, vagy éppen Madonna és Missy Elliott.

A pophercegnő azonban itt sem állt meg: újabb zseniális verziót készített nagysikerű „Levitating” című dalához, amit ezúttal a világsztár rapperrel, a több mint 7 milliárd streammel büszkélkedhető DaBaby-vel közösen jegyez. Ez a kollab lett a hivatalos single verzió, a rapper extra verzéje pedig bomba löketet adott a tracknek. 

Extravagáns klip is forgott az újdonsághoz, amihez egy nagyszabású TikTok kihívás is társul. A challenge tarol a fiatalok kedvenc platformján: már a hivatalos klip megjelenése előtt több mint 150 ezer kreatív videót töltöttek fel a felhasználók.

Nézzétek meg az újdonságot itt!