Hírek

Magneoton hírek
2021.10.08

Don Toliver – Way Bigger

Az elmúlt három év egyik legnagyobb áttörése érkezik második albumával.

Ha Don Toliver egy űrhajón vonulna fel, senki sem kérdőjelezné meg. Zenéje akár saját naprendszere is lehetne a túlvilági hip-hop, füstös R&B, ambiciózus pop és egy kis rock elemeit kombináló, multiplatinum-birtokos énekes-dalszerző körül.

Az amerikai rapper három éven belül több milliárd streamet szerzett, most pedig egy debütáló ’Life Of A Don’ című, zseniális lemezzel igyekszik megmutatni, milyen további, zenei energiák lakoznak benne. 

A korongon – amihez a „Don” az elmúlt másfél év vészterhes időszakából merített - feltűnnek olyan kollaborátorok, mint a Grammy-díjas énekesnő, Kali Uchis, akinek hangjával eszméletlen atmoszférát teremt a „Drugs N Hella Melodies” (és amely klipet debütálása óta már több mint 8 millióan láttak), de Travis Scott szintén Grammy-díjas rapper is felsorakozik az együttműködői listán.

Toliver albumának megjelenésével egy időben új,  filmszerű, szimbolikus klippel is jelentkezett, amelyben keverednek a mozi és színház elemei, a rappel nézőközönség nélkül lép színpadra utalva az elmúlt időszakokra.  

 

Nézd meg itt a klipet!