Hírek

Magneoton hírek
2023.02.27

Don Toliver – Love Sick

Megérkezett a hip-hop soul úttörője, Don Toliver ’Love Sick’ című új albuma!

A várva várt új kollekció tartalmazza a vadonatúj WizKid-del közös „Slow Motion”-t, valamint az olyan fantasztikus  számokat, mint a „Leave The Club” Lil Durk és GloRilla featjével és a „4 Me” Kali Uchis-szal.

Don Toliver dalszerző-előadó magára vonta a világ figyelmét egyedi hangzásával, amelyben a soul, a hip-hop, a füstös R&B, ambiciózus pop és egy csipetnyi rock 'n' roll elegyedik. A 2018-as ’Donny Womack’ mixtape után a houstoni alkotó összeállította teljes hosszúságú debütáló kiadványát, a ’Heaven Or Hell’-t, amely helyet szerzett a Rolling Stone 2020 áttörő művészeinek TOP10-es listáján. Ezt követően érkezett az újabb korong ’Life Of A Don’ címmel, amelynek köszönhetően Toliver a milliárdos nagyságrendű streaminget is elérte – kollaborációi közt pedig kiemelhetjük a SZA-val közösen készített „Used”-ot, a  Justin Bieber-rel együtt alkotott gigaslágert, az „Honest”-et, valamint a Kid Cudi „Somewhere To Fly”-t.

A csodálatos és műfajban ismét mérföldkövet jelentő ’Love Sick’ album immár látványos új korszakot jelent Don és rajongói számára szerte a világon köztük olyan vendégszereplőkkel mint Future, Justin Bieber, WizKid, Charlie Wilson, James Blake, Lil Durk és GloRilla és mások.

 

Bemelegítésnek hallgasd meg a "LoveSickness" című felvételt itt!

A teljes albumot pedig itt!