Hírek

Magneoton hírek
2021.02.12

Császár Előd x Lotfi Begi feat. Nika - Tiltott szerelem

A ’90-es évek legendás szerelmes dala új köntöst kapott: Császár Előd ikonikus trackje friss formában, Nikával és Lotfi Begivel robbantja a szerelembombát Valentin-nap előtt!

Vadonatúj hangszereléssel érkezik a love story, de nem csak a hangzás új, hiszen vérfrissítést kapott az ének is. Negyed évszázad után Császár Előd újraénekelte a szerzeményt, ezúttal azonban Eördögh Alexa helyett Veres Mónika, vagyis Nika volt a duettpartnere. Az eMeRTon-díjas énekesnő Majka és Curtis oldalán is hatalmasat szólt, a tavaly júliusban debütált „A csúcson túl” már tízmilliós nézettség felett jár a YouTube-on, a közönség imádja!

Az énekesnő izgalmas színt hozott a „Tiltott szerelem”-be is, amit csak tetéz az üdítően lüktető alap. Utóbbit Lotfi Begi gondolta újra, akinek keze alatt nem csak ez a szám, hanem például a „Régi nyár” is újjászületett, de a dj-producer nevéhez köthető számtalan pop-remix, amelyek a sláger- és a lejátszási listák csúcsáig jutottak.

A szerelemhimnusz persze nem érkezhet klip nélkül: a videó képi elemeit az elsőtől az utolsó kockáig Császár Előd rajzolta és vágta.

A polihisztor előadó nem rég tért vissza Amerikából, ahol óriási sikereket ért el Shane54 néven. Nemzetközileg is elismert elektronikus zenei DJ-ként bejárta a világot, sőt az amerikai dance listát is hosszú ideig vezette Myonnal közös dala.

Nézzétek meg az új klipet itt!