Hírek

Magneoton hírek
2020.04.03

Compact Disco - Maradj otthon

A szinti-pop duó vadonatúj dallal jelentkezett! Ezúttal az egész világot súlytó járványra reagá Walkó Csaba és Pál Gábor - megérkezett a „Maradj otthon”.

A legtöbb országban, köztük hazánkban is elindult a #maradjotthon mozgalom, melyben a közélet szereplői hívják fel a figyelmet arra, hogy aki teheti, ne hagyja el lakhelyét, ezzel is segítve a COVID-19 koronavírus terjedésének lassítását.

A Compact Disco is kiemelten fontosnak tartja a társasági érintkezések lecsökkentését, így a páros fülbemászó dalban szólítja fel a közönséget arra, hogy magunkra és egymásra is fokozottan vigyázzunk ezekben a nehezebb időkben.

„Mosd meg jól a kezed, süsd meg a kenyered, nézz új sorozatot, kapcsolj fokozatot” - énekli Csaba. A szövegben egy-két jótanács is elhangzik, miszerint pipáljunk ki pár olyan dolgot a listánkon, amire eddig nem volt időnk, hiszen most tényleg nincs kifogás!

A track megjegyezhető szövege, aktualitása és dallamossága miatt is érdekes jelenség.

A több mint 10 éve alakult banda 2012-ben lett igazán népszerű, amikor „Sound of Our Hearts’” című zseniális számmal egész Európa szívébe belopta magát az Eurovíziós Dalversenyen. Azóta sok slágert köszönhetünk a formációnak, többek között a „Te meg én”, a „”Feel The Rain” és a „Világom” szerzeményeket.

Az új dal egy jó hangulatú videóklipet is kapott, amiben láthatjuk, mivel töltik a tagok mindennapjaikat a karantén ideje alatt.

Nézzétek meg ti is itt!