Hírek

Magneoton hírek
2022.10.28

Compact Disco – A múltunk nem felejt

A Compact Disco a tavalyi év rádiós listavezető, „Minden rendben” című slágere után végre új dallal jelentkezik. Itt a „A múltunk nem felejt” című felvétel!

A legutóbbi vidám hangulatú, Hősökkel közös tracket követően Walkó Csaba és Pál Gábor ezúttal elégikusabb gyökereikhez nyúltak vissza. Ahhoz a hangzáshoz, ami az évek során úttörő alternatív pop és elektronikus zenét ötvöző crossover formációjává tette az együttest. „A múltunk nem felejt” a páros mellett Csöndör László Diaz zeneszerzői-produceri munkája, akivel már a „Minden rendben” című slágert is közösen készítették a fiúk.

„Az új dal alapból csápolós, igazi Compact Disco-szerzemény lett, de felruháztuk egy mély, elgondolkodtató mondanivalóval. A hideg és sötét hónapok kihozzák az emberekből a nosztalgiát és sajnos nem csak a jó értelemben. Előfordul, hogy észre sem vesszük és kesergünk a múlton. Nem szabad hagynunk, hogy a negatív dolgok a hatalmukba kerítsenek, tekintsünk előre és a megoldásra.” – mondta a frontember, Walkó Csaba.

Izgalmas animációs videóval érkezik az újdonság, amelyet a Schola Europa Akadémia diákjai készítettek az igazgató, Száraz Tamás vezetésével. „Szeretnénk támogatni a karrierjük elején járó tehetségek előrelépését, így nagyon örültünk, hogy elvállalták a „A múltunk nem felejt” kisfilmjét. Régóta terveztünk egy ilyen típusú videóklipet, amely többféle vizuális technikát alkalmaz. Aktuálisan halloweeni hangulatot is kelt a klip, szerintünk nagyon jól sikerült!” – tette hozzá az énekes-dalszerző.

 

Nézzétek meg itt!