Hírek

Magneoton hírek
2021.07.30

Clean Bandit & Topic - Drive (feat. Wes Nelson)

A Grammy-díjas brit zenekar most a slágergyáros lemezlovassal, Topic-kal és a fantasztikus hangjáról már jól ismert R&B előadóval, Wes Nelson-nal közösen robbant.

Pulzáló beatek, felhevült dance-pop zenei alap és klasszikus hangszerek: ez a „Drive”, ami első hallásra az ember lelkébe kúszik és egy fantasztikus zenei utazásra hívja a hallgatót. A bontakozó érzelmekről és kezdeti vágyakról szóló upbeat dal a rádiók és a klubok táncterein egyaránt megállja majd a helyét.

A kollaboráció ötlete Topic-é volt, aki mint vendégelőadó vett részt a Clean Bandit 12 órás „House Party Against Hunger” című jótékonysági show-ján. Mivel Wes-szel is dolgozott már együtt korábban, így azonnal tudta: az ő hangjára van szükségük ebben a számban.

A különleges hangzásvilágáról ismert Clean Bandit nemzetközi áttörését a „Rather Be” című megahit és a szintén hatalmas sikert arató „New Eyes” című debütáló album hozta meg 2014-ben. 2018-ban újabb nagylemezzel jelentkezett a csapat, amely az év egyik legnagyobb durranása lett. A korong olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a Demi Lovatoval közös „Solo”, vagy az Ellie Gouldinggal készített „Mama”. Legutóbb a „Tick Tock” című felvétellel tarolták le a hazai és nemzetközi slágerlistákat egyaránt.

 

Hallgassátok meg az újdonságot itt!