Hírek

Magneoton hírek
2024.03.01

Charlie XCX – Von dutch

Friss dallal hirdeti várva várt új albumát Charli XCX – megjelent a Von dutch!

Charli XCX új dallal rukkolt elő, a „Von dutch” az énekesnő régóta várt új albumát, a ’BRAT’-et vezeti fel. Az új felvétel egy izgalmas klub-lemeznek ígérkezik magas művészeti utalásokkal fűszerezve, ami egyben társadalmi kérdéseket is feszeget. Ebbe a zeneileg és vizuálisan is teljesen megújult korszakba az új single jelenti az első betekintést.

Az előadótól nem idegen a folyamatos fejlődés: úttörő pályafutása során többször is kivívta a kritikusok elismerését innovatív stílusával és vállalkozó szellemével. Előremutató, különleges megközelítése folyamatos újdonságokkal kecsegtette rajongóit, és mind a mainstream, mind az underground világában otthonosan mozog.

Az avant-pop szupersztár Charli XCX visszatérő trekkje ezúttal egy pimasz, elektro single, ami EASYFUN produceri munkáját dicséri. Az új dallamok hűen vetítik előre a korong hangulatát, a ritmus és a hangzás pillanatok alatt egy táncparkettre repít minket.

A „Von dutch” a szó átvitt és szoros értelmében is ütős klipet kapott, amely egy különleges helyszínen és forgatókönyvvel debütált. A Torso által rendezett videót a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren forgatták, hivatalos fodrászpartnerükkel, a Schwarzkopffal.

  MEGNÉZEM