Hírek

Magneoton hírek
2023.08.22

Charlie Puth – Lipstick

A zenei szcéna egyik legkövetkezetesebb slágergyártója, Charlie Puth bejelentette új lemezének érkezését, amelyről már hallhatjuk is az első beharangozó felvételt.

A „Lipstick” Charlie erotikától fűtött oldalát hívja elő, amely a szerelmet, a vonzalom elemi erejét ünnepli. 

Tavaly októberben adta ki Puth harmadik stúdióalbumát, a ’CHARLIE’-t, amely már 2,7 milliárd globális streamnél jár és olyan örökzöldeket tartalmaz, mint a „Left and Right” [feat. Jung Kook a BTS-től], a „Light Switch” vagy a „That's Hilarious” című szerzemények.

A többszörös platinalemezes popszerző nem sokáig bírta alkotás nélkül, turnéját követően szinte azonnal stúdióba vonult olyan elismert producerekkel az oldalán, mint Happy Perez (Ariana Grande, The Weeknd, Halsey) és Pop Wansel (Oak Felder, Nicki Minaj, Ariana Grande).

A debütáló „Lipstick” az első darab Puth hamarosan megjelenő negyedik stúdióalbumáról, amely egy újabb bizonyítéka művészi képességeinek, miközben hű marad egyedi hangzásához. Az újdonságban Charlie bársonyos énekhangja belesimul a folyamatosan épülő ütemek lágy karjaiba, miközben egy sokat sejtető videóval a Grammy-jelölt előadó bevezet minket az érzékek birodalmába.

 Megnézem