Hírek

Magneoton hírek
2024.09.13

Charli xcx – Talk talk featuring troye sivan

Charli xcx kibővíti a ’BRAT’-univerzumot egy őszre várható, 11 új dalt tartalmazó lemezzel és Troye Sivan közreműködésével

A ’BRAT’ hyperpop hatású klubbangereivel és limezöld esztétikájával teljességgel megragadta a kulturális korszellemet és az idei nyár albuma lett. Június 7-i megjelenése óta a korong dicséretes kritikákat kapott, és rajongók milliói csatlakoztak a TikTokon és a közösségi médiában tetten érhető BRAT-mozgalomhoz.

Miközben a skót és indiai felmenőkkel büszkélkedő énekesnő a globális popsztárral, Troye Sivannal indul közös, amerikai, „SWEAT” elnevezésű turnéjukra, egy Troye közreműködésével készült remix-szel frissítette még mindig felívelő ágban lévő lemezét. A „Talk Talk” című átdolgozásban ráadásul éppen globális turnéját bejelentő Dua Lipa franciául és spanyolul beszélő cameoját is elcsíphetik a rajongók.

És ez még nem minden: október 11-én ugyanis egy új, 16 számból álló album-kiegészítés érkezik beszédesen ’Brat and It's Completely Different but Also Still Brat’ címmel. Az új kiadvány a debütáló remix mellett 11 további rejtélyes számot, valamint az idén megjelent négy további remixet tartalmazza majd, a „360”-at Robynnel és Yung Leannel, a „Von Dutch”-ot AG Cook-kal & Addison Rae-vel, a „Girl, So Confusing”-ot Lorde-dal , és a a „Guess”-t Billie Eilish-sal.

Az új, „Talk Talk” egyébként nem az első kollab Charli és Troye számára – akik annak idején Charli egyik Los Angeles-i házibuliján ismerkedtek össze - öt évvel ezelőtt, ugyanis „1999” című felvételük óriási sikert aratott.

Így fest jelenleg a ’Brat and It's Completely Different but Also Still Brat’ titokzatos dallistája:

Disc One

  1. 360 featuring robyn & yung lean
  2. Track two
  3. Track three
  4. Track four
  5. Talk talk featuring troye sivan
  6. Von dutch a. g. cook remix featuring addison rae
  7. Track seven
  8. Track eight
  9. Track nine
  10. Girl, so confusing featuring lorde
  11. Track eleven
  12. Track twelve
  13. Track thirteen
  14. Track fourteen
  15. Track fifteen
  16. Guess featuring billie eilish

Disc Two

  1. 360
  2. Club classics
  3. Sympathy is a knife
  4. I might say something stupid
  5. Talk talk
  6. Von dutch
  7. Everything is romantic
  8. Rewind
  9. So I
  10. Girl, so confusing
  11. Apple
  12. B2b
  13. Mean girls
  14. I think about it all the time
  15. 365
  16. Hello goodbye
  17. Guess
  18. Spring breakers

 MEGHALLGATOM