Hírek

Magneoton hírek
2023.01.20

Bricklake x Burai – Földi pokol

A platinalemezes DJ/producer, Bricklake lüktető ütemei mellé a különleges hangú énekes, Burai Krisztián csatlakozott, hogy megszülethessen a „Földi pokol” című közös zene.

Az érzéki dance alapokon nyugvó felvétel a külföldön is jól ismert lemezlovas nevéhez köthető. Bricklake, azaz Udvari Dávid trackjeit már pályája kezdetekor olyan nagy nevű DJ-k játszották, mint Carl Cox vagy Paul Van Dyk. „Beat” című száma 2010-ben a D. Ramirez (angol DJ/producer) által meghirdetett producerversenyen első helyezést ért el. A „Don’t You Mind” című zenéje Európában szinte minden rádiós chartot meghódított, és egyedüli magyarként egy ibizai válogatáskiadványon is szerepelhetett, David Guetta és Tiësto társaságában. 2022-ben a MAHASZ háromszoros platinával tüntette ki „Big Band” című számának új verzióját, jelenleg pedig a Rádió 1 rezidens DJ-jeként forrósítja a hangulatot. 

„Szerettem volna egy olyan felvételt készíteni, amelynek nemcsak a zenei alapjában, hanem a jelentésében is számtalan mélységet fedezhetünk fel. Burai Krisztián pedig a leghitelesebb ebben a tekintetben. Hangjával, stílusával és profizmusával nagyon sokat adott hozzá a projekthez.” – mondta Dávid. – „Krisz és én is átéltük a függőséget legalább egyszer, valami vagy épp valaki iránt. Én úgy látom, aligha lehetne olyan személyt találni, aki ne tapasztalta volna már meg ezt az életében. Bízunk benne, hogy sokan tudnak majd azonosulni a mondanivalóval.”

 

Nézzétek meg a klipet itt!