Hírek

Magneoton hírek
2023.12.18

Blanka – Rodeo (Stadiumx Remix)

Hallgassátok meg a Stadiumx lendületes remixét, mely Blanka „Rodeo” című számához készült!

Blanka ősszel a „Rodeo” című, bátorító szabadság-himnusszal jelentkezett, melyhez most a magyar DJ/producer duó, a Stadiumx készített remixet.

A lengyel énekesnő kivételes tehetségének és magával ragadó fellépéseinek köszönhetően hamar ismertté vált a globális zenei színtéren. Egy év telt el azóta, hogy berobbant a köztudatba „Solo” című dala, mely az Eurovízió után Európa-szerte virális slágerré vált: több országban is elérte az 1. helyezést, a száláló pedig azóta már meghaladta a százmillió összlejátszást.

A nemzetközileg is ismert Stadiumx nevéhez olyan felkapott trackek fűződnek, mint a Taylr Renee-vel közösen jegyzett „Howl At The Moon” (16 millió stream) vagy a legutóbbi nagy bomba, a „Heaven”, amelyben a Grammy-díjas Sam Martin és a hazai ikon, Azahriah is közreműködött. A páros közel tizenöt éves pályafutása során olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Nicky Romero és David Guetta, és sikeres kiadványaikkal a fiúk beírták magukat az európai house történelemkönyvébe.

Egy rendkívül kreatív, finn dalszerzőtáborban született Blanka „Rodeo” című száma, mely önmagunk felszabadításáról és az egyéni szabadságról szól. A felvétel megihlette Nagy Dávidot és Milichovszki Zsoltotazaz a Stadiumx-et is, és saját verziójukban EDM/house elemekkel spékelték meg. A végeredmény pedig egy táncra késztető party remix, mely garantáltan felforrósítja az évvégi bulik hangulatát.

Hallgassátok meg itt!

Az eredeti dal klipjét pedig nézzétek meg itt