Hírek

Magneoton hírek
2023.03.06

Benson Boone – Sugar Sweet

Csábítóan dögös új single érkezett Benson Boone-tól!

A feltörekvő popsztár, Benson Boone „Sugar Sweet” című, igézően merész felvételével olvasztja fel a hideg hónapokat. Az újdonság producere Jason Evigan volt, aki többek között Justin Bieberrel, Dua Lipával és a Maroon 5-val dolgozott együtt. A hívogató track mellé egy Hawaii-on forgatott, pazar videóklip is érkezik tökéletes kiegészítőként!

A lendülettől és kisugárzástól hemzsegő „Sugar Sweet” egy azonnal fülbemászó alkotás, amely kiemeli a slágerkészítő azon képességét, hogy a felejthetetlen dallamokat éles szövegekkel mixeli össze.

„A „Sugar Sweet” az én pimasz dalom arról, hogy tovább kell lépni, ha valaki csupán egy lehetőségként kezel téged, nem pedig első helyre tesz” – mondja Boone a 2023-as első kiadványáról. „Ez mindenkinek szól, aki képes kapcsolatba lépni önmagával, és megtalálni az önbizalmát.”

A számot kétségtelenül imádni fogja a közönség, mely a 2022-es „Before You” című zongoraballadát követi, amelyet Boone ’Walk Me Home…’ című EP-je előzött meg, beleértve az „In The Stars”, a „ROOM FOR 2” és a világsikert meghozó „GHOST TOWN” slágerek után.

A 20 éves zenészt a mai napig több mint egymilliárd alkalommal streamingelték világszerte.

A „Sugar Sweet” című videóklipben pedig Boone elismert debütáló projektjének lendületére épít, és növekvő művészi képességének egy teljesen új oldalát mutatja be a dübörgő alapvonal és lendületes single szárnyain.

 

Hallgasd meg itt!