Hírek

Magneoton hírek
2022.10.28

Benson Boone – Before You

A popzene egyik tagadhatatlan tehetsége, Benson Boone egy gyengéd, új balladával jelentkezik: a „Before You” egy igazi zenei idill a szerelem megtalálásáról.

Boone a nagyon sikeres szakítós himnuszai után egy reménytelibb irányt vett új szerzeményével. „Arról szól, hogy szerelmes vagy valakibe, akiről valóban úgy gondolod, hogy a mindened. Remélem, ez a felvétel olyan különleges lesz számodra, mint nekem.”  - osztotta meg az előadó.

A szárnyaló ballada néhány hónappal azután debütál, hogy az amerikai énekes-dalszerző kiadta a „Walk Me Home…” című EP-jét, amelyben az „In The Stars”, a „ROOM FOR 2” és a világsikert elhozó „GHOST TOWN” is szerepel. Az Egyesült Államokban a „GHOST TOWN” lett Benson első bejegyzése a Billboard Hot 100-on, majd bekerült a Top 40-be és végül a Top 25-be is. 

Az Imagine Dragons szupersztárja, Dan Reynolds fedezte fel Boone-t, és a Warner Records-szal együttműködve gyorsan leszerződött a Reynolds's Night Street Records-hoz. A fiatal énekes eddig csaknem 725 millió összesített streaminget gyűjtött be világszerte.  

A „Before You” lassú építkezésével és lírai előadásmódjával tovább erősíti a popcsillag egyre ragyogóbb fényét. 

  

Hallgasd meg itt!