Hírek

Magneoton hírek
2024.10.18

Bella Poarch – Sweet Delusion

BELLA POARCH új érát köszönt egy év után első szólófelvételével, a „Sweet Delusion”-nel

Bella Poarch néhány hónapnyi ugratása  a közösségi médiában a rajongókban intenzív kíváncsiságot ébresztett a folytatásra. Bella, ugyanis karrierje új korszakába lépett, amely egy meghittebb és hitelesebb változatát mutatja be a filippínó születésű, amerikai hírességnek. Az új „Sweet Delusion” elmeséli azt a keserédes élményt, amikor valakibe annak tudatában vagy szerelmes, hogy a kapcsolat nem úgy alakul, ami tartós lehet.

„A „Sweet Delusion” egy új kezdet számomra. Izgatott vagyok és egy kicsit ideges is a megjelenése miatt, mert annyira különbözik mindentől, amit korábban csináltam. Remélem, hogy aki hallgatja, az érez valamit – mert mi a zene érzések felidézése nélkül? Ez a szám és ez az új fejezet önmagam legnyersebb verzióját tükrözi, amely megtanulja, hogy minden külső nyomás és hang ellenére is kiegyensúlyozott és igaz maradjon” – árulta el Bella.

Bella Poarch mélyen elmerül a szerelem mámorító csúcsaiban és elkerülhetetlen szívfájdalmaiban, melyet a „Sweet Delusion” álmodozó, éteri hangzása támasztja alá.

A számhoz tartozó, Christina Xing és a társszereplő Gavin Leatherwood által rendezett videóklip életre kelti a dal szövege mögött meghúzódó erőteljes érzelmeket.

 megnézem