Hírek

Magneoton hírek
2021.02.05

Békefi Viki & YA OU - TŰZ

Vérpezsdítő újdonsággal jelentkezett a sokoldalú szerelmespár.

„Nagyon örültünk neki, hogy ezúttal egy szenvedélyesebb oldalunkat mutathatjuk meg. Amióta együtt vagyunk minden dalunkból és feldolgozásunkból, vagy a különböző platformokon közzétett videóinkból azt láthatták az emberek, hogy mennyire kedvesen szeretjük egymást. Persze főként ilyenek vagyunk, de azért ott lapul bennünk a fűtött, tüzes romantika is” - mesélte Ya Ou.

Különleges klip is forgott a túlfűtött trackhez, amelyben a két előadó egy lélegzetelállító táncot is bemutat.

„Ez volt az első alkalom, hogy együtt táncolhattunk egy egész koreográfiát. Koller Nikinek és Kovács Ricsinek hála a mozdulatok is tökéletesen illeszkednek a dal hangulatához”- tette hozzá Ya Ou.

A két előadó tavaly a Sztárban sztár leszek! műsorban szórakoztatta hétről hétre a nézőket, míg végül Viki egyenes az első, Ya Ou pedig a második helyig menetelt a versenyben. Az énekesnő szeptemberben mutatta be első kiadványát „Cupido” címmel, Ya Ou pedig több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös „Találkoznánk”-kal, amely jelenleg is a rádiók repertoárjának állandó szereplője.

Viki és Ya Ou nem először jelentkeznek közös zenével. A szerelmespár decemberben mutatta be első kollabját: az „Egész évben ölelnélek” egy könnyed, humorral és nem mellesleg csupa szeretettel teli karácsonyi dal volt, ami a magyar rádiós lista top 15-ös mezőnyébe is bekerült. 

A tüzes újdonságot itt tudjátok megnézni!