Hírek

Magneoton hírek
2022.01.06

BÉCI X BERKES OLIVÉR – Édesanyám

Béci és Berkes Olivér közös újdonsággal érkezett!

Hazánk egyik legfelkapottabb tehetségéhez, Berkes Olivérhez olyan, mára már több mint 50 milliós YouTube össznézettséget generáló slágerek köthetők, mint az „Évszakok”, a „Visszakér a múlt”, vagy a „Jó vagy rossz legyek”. Legutóbb egy őszinte számban mesélt saját útkereséséről az „Igazi életem”-ben, ami igazi közönségkedvenc lett.

Most Bécivel – akit Young G-ként is ismerhet a közönség – készített megható és szerethető újdonságot.

Az „Édesanyám”-ban a ’90-es évek RNB stílusjegyei dominálnak, kis nosztalgikus hangulatot csempészve a felvételbe, amelynek dallamát Olivér, szövegét Burai Krisztián és Béci írták, a hangszereléséért pedig Tóth Ádám felelt.

„Nagyon megörültem, amikor Béci felhívott és elküldte az „Édesanyám” zenei alapját. Annak ellenére, hogy egy modern popszámról beszélünk, tartalmazza gyerekkorom old school RNB hangzását, amit a mai napig rajongva szeretek. Élmény volt ezúttal nem magamnak és a saját zenei világomban mozogva írni egy új dallamot, mindamellett, hogy a téma is közel áll hozzám” - árulta el Olivér. „Édesanyámmal, akárcsak Béci, én is nagyon jó és közeli kapcsolatot ápolok. Jóleső érzés egy olyan kommunikációs formában, mint a zene, megköszönni a szavakban nehezen kifejezhető hálát, amivel tartozunk nekik” - tette hozzá.

„A refrénről az a mondat jutott eszembe: „Édesanyám, úgy sajnálom”. Itt éreztük Ádámmal, hogy ez egy hatalmas zene lesz, és úgyis régóta meg akartam fogalmazni anyunak az iránta érzett szeretetemet” - osztotta meg Béci a szám hátterét, és azt is elárulta, hogy azonnal könnybe lábadt édesanyja szeme az elkészült dal hallatán.

Érzelmekben gazdag klippel érkezett a kollaboráció, amiben egy anya és fiú kapcsolatát láthatjuk, meglepetésként pedig a két előadó édesanyja is megjelenik a videóban.

„Egy olyan filmet álmodtunk meg, amiben látni súrlódásokat, melyeknek persze mindig összeölelkezés a vége. Azt is meg akartuk jeleníteni, milyen nehéz az egyedülálló anyukák élete, és mennyire kitartóan helytállnak” - mondta el Béci.

 

Nézzétek meg a videót itt!