Hírek

Magneoton hírek
2021.03.05

Bebe Rexha - Sacrifice

Bebe Rexha vadonatúj dallal pörgeti fel a hétvégét: megérkezett a „Sacrifice”, ami nem mellesleg készülő albumának előfutára is egyben.

Az addiktív, fülbemászó vokállal tűzdelt újdonság a rádiók repertoárjában és a klubok tánctereiben egyaránt megállja a helyét: a dallamos zongora betétek és a lüktető dance stílusjegyek zseniális fúziójába remekül illeszkedik Bebe karakteres hangszíne.

„A készülő albumom az eddigi legtöbb kihívással járó projekt, amin valaha dolgoztam. Folyamatosan újraírom és újra veszem a dalokat azért, hogy tényleg egy olyan korongot hozzak ki, ami őszintén mutatja be, ki vagyok én mint énekesnő, mint szövegíró és nem utolsó sorban mint művész” - mesélte Bebe.

„Egy valódi zenei utazást akarok készíteni a hallgatóknak, ami a pop műfaj rock és hip-hop elemekkel pezsdített világába kalauzolja el őket” - tette hozzá.

Az albán származású, amerikai énekesnő-dalszerző számára 2017-ben megjelent szólóalbuma hozta meg a nemzetközi sikert, amin olyan slágerek szerepelnek, mint a „The Way I Are (Dance With Somebody)” vagy a „Meant To Be”. Azóta folyamatosan hódítja meg a slágerlistákat populáris szerzeményeivel, mint például a Spotify-on 400 millió streamet generáló, David Guettával és J Balvinnal közös „Say My Name” című trackkel, vagy a közönségkedvenc „I’m a Mess”-szel. A Grammy-jelölt, többszörös platinalemezes Bebe legutóbb Doja Cat-tel szántotta fel a játszási listákat „Baby, I’m Jealous” nagysikerű kiadványával, amit már több mint 50 millióan látták a YouTube-on.

Vadító klip is forgott az újdonsághoz Christian Breslauer rendezésében: Bebe ezúttal egy merész vámpír szerepében látható, a merész karakter pedig szuperül áll az énekesnőnek. 

Nézzétek meg itt!