Hírek

Magneoton hírek
2024.06.28

Bebe Rexha – I’m The Drama

Az idei Sziget Fesztivál egyik fő fellépője, a globális szupersztár, Bebe Rexha egy újabb bangert hozott el „I’m The Drama” címmel. Az új felvétel egy sötétebb dance-pop alapot kapott, melyben váltakozik Bebe stadionokat megtöltő éneke a mélyebb, rapszerű refrénnel. A albán származású, amerikai énekesnő mindkét szerepben magabiztosabb mint valaha.

Az új dal élőben az áprilisi Coachella Fesztiválon debütált, igazán illusztris esti naplementében. A Rolling Stone magazin Rexha előadásáról úgy számolt be, mint egy olyan „erő, amellyel számolni kell”. A Los Angeles Times is méltatta a produkciót, és kijelentette: „A fő popcsaj címéért való örök háborúban ma új bajnokunk van Rexha, a dalszerző ipar foglalkoztatottja személyében, aki művészként mindig is közel állt az áttöréshez. Élvezettel adott elő, e szakszerű nagyszínpadi műsora után nyugodtan kijelenthetjük, hogy elérkezett a nap.” ITT tekinthető meg.

Az „I’m The Drama” a közelmúltban megjelent „Chase It (Mmm Da Da Da)” című, már toplistásnak nevezhető kiadvány után landol, melyet Chris Lake, Sammy Virji, a Punctual és Marco Straus készített el Bebével közösen.

Rexha az idei Szigetre nem kis slágerekkel készül, hiszen harmadik stúdióalbumának, a ’Bebe’-nek tavalyi megjelenése után vagyunk, melyen az egyik legnagyobb kedvenc, az „I'm Good (Blue)” David Guettával is szerepel. De kiemelhetnénk korábbi nagy sikereit is, a „One in a Million”-t vagy a „Me, Myself & I”-t is.

 MEGNÉZEM