Hírek

Magneoton hírek
2021.05.07

Bebe Rexha - Break My Heart Myself (Feat. Travis Barker)

Új dallal jelentkezett a csodás hangú Bebe Rexha, és ha mindez nem lenne elég, megérkezett az énekesnő régóta várt, második nagylemeze is, a „Better Mistakes”!

„Ebben az albumban minden megvan, amit mindig akartam. Nem tartok vissza semmit se az életemről, sem arról, ki is vagyok én” - mesélte az énekesnő. „Remélem annyira fogjátok szeretni, mint amennyire én!” 

A felsorakoztatott számokban több műfajjal játszanak az alkotók, így a klasszikus popdalok mellett a hip-hop is feltűnik. Bebe Rexha a People magazinnak adott interjújában azt mondta, a „Better Mistakes” a lelki bizonytalanságról is szól, egyfajta kitárulkozás, hiszen a saját életéből vett érzéseket öntötte dalokba.

Az új korongot május 20-án egy nagyszabású live stream koncert keretein belül is megünnepli a platinalemezes énekesnő, ahol végre élőben is hallhatjuk majd az új slágereket.

Nem mehetünk el szó nélkül a „Break My Heart Myself” mellett sem, hiszen a lemez egyik legizgalmasabb darabjával van dolgunk. Bebe karakteres, azonnal felismerhető hangja zseniálisan fekszik az energikus, rockosabb alapon, amiben gitár- és dobbetétekből sincs hiány - utóbbit pedig nem másnak, mint a blink-182 világhírű dobosának, Travis Barkernek köszönhetünk.

 

Nézzétek meg a klipet itt!