Hírek

Magneoton hírek
2023.04.28

Bebe Rexha – Bebe

A popkultúra egyre fényesebb csillaga, Bebe Rexha megjelent saját nevű albumával. A ’Bebe’ azzal a kihívással készült, hogy a sztár „a valaha volt legjobbat írja”.

Az új kiadvány magabiztos és szerethető, és a ’70-es évek zenei árnyalatait festi újra.  Olyan legendák szerepelnek a korongon, mint a country ikon Dolly Parton, a legendás Fleetwood Mac-ből Stevie Nicks, a rap pápa Snoop Dogg, valamint a David Guettaval közös, Grammy-díjra és Fonogram-díjra jelölt „I’m Good (Blue)” is helyet kapott a lemezen.

A ’Bebe’ művészi és mainstream egyszerre: pörgős, változatos számaival Rexha a korábbi korok nagyjai és saját példaképei előtt egyaránt mélyen meghajol.

„Úgy érzem, mostanra felnőttebb vagyok – nő vagyok, és sokkal nyugodtabbnak érzem magam” – mesélte az énekesnő-dalszerző. „Ez a lemez előre lépésnek tűnik. Szeretem a dance zenét, de szeretem a rockzenét, szeretem a countryt, és szeretem a gitárokat, úgyhogy ezen az albumon minden dal természetes fejlődésnek, evolúciónak tűnik számomra. Még mindig én vagyok, de a mostani minden értelemben egy új korszak.”

  1. Heart Wants What It Wants
  2. Miracle Man
  3. Satellite feat. Snoop Dogg
  4. When It Rains
  5. Call On Me
  6. I’m Good (Blue) - David Guetta
  7. Visions (Don’t Go)
  8. I’m Not High, I’m In Love
  9. Blue Moon
  10. Born Again
  11. I Am
  12. Seasons feat. Dolly Parton

KEZDÉSKÉNT HALLGASD MEG A „SEASONS”-T DOLLY PARTONNAL ITT!

A ’BEBE’ ITT ELÉRHETŐ!