Hírek

Magneoton hírek
2020.10.12

Bebe Rexha - Baby, I'm Jealous (ft. Doja Cat)

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban óriási trackkel tér vissza! Öveket becsatolni, megérkezett a „Baby, I’m Jealous”, amit napjaink egyik legnépszerűbb női rapperével, Doja Cat-tel közösen jegyez.

Kétség kívül megérte várni Bebe Rexha újdonságára: a Grammy-jelölt énekesnő egyedi hangszíne, a fülbemászó beatek és Doja Cat ütős rapbetétje egy zseniális, rádióbarát zenében válnak eggyé.

Bár a dal egy komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti, egy funky, játékos és nem utolsó sorban bátorító himnusszal szól rajongóihoz Bebe Rexha.

„Ebben a dalban a saját bizonytalanságaimat ragadtam meg. Arról szól, hogy a közösségi média mennyire megnöveltem bennem az irigységet és milyen hatással volt arra, ahogy érzem magam” - árulta el az énekesnő. „Folyamatosan látjuk mások életét és néha azon kapom magam, hogy a saját értékeimet és szépségemet másokéhoz hasonlítom. Viszont ez is az emberi lét része, hogy megtapasztaljuk a féltékenységet” - tette hozzá.

Az albán származású, amerikai énekesnő-dalszerző számára 2017-ben megjelent szólóalbuma hozta meg a nemzetközi sikert, amin olyan slágerek szerepelnek, mint a „The Way I Are (Dance With Somebody)” vagy a „Meant To Be”. Azóta folyamatosan hódítja meg a slágerlistákat zseniális szerzeményeivel, mint például a Spotify-on 374 millió streamet generáló, David Guettával és J Balvinnal közös „Say My Name” című trackkel, vagy a közönségkedvenc „I’m a Mess”-szel.

Extravagáns képivilágú klip is forgott az új felvételhez, amiben a játékos dalszöveg egy színekben gazdag videóban kel életre.

A klipet már több mint 8 millióan látták pár nap alatt, nézzétek meg ti is itt!