Hírek

Magneoton hírek
2022.07.26

Bazzi – Miss America

A listavezető, többszörös platinalemezes Bazzi egy káprázatos új dallal érkezik.

„A „Miss America" izgalmas számomra, mert évek óta ez az első olyan kiadott felvételem, amely valóban azt mutatja, hogy hol tartok ebben a pillanatban" - mondja Bazzi az újdonságról. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy abszolút tudatosan írtam ezt a dalt. De van benne egyfajta optimizmus, ami arra ösztönöz bennünket, hogy vegyük ki a törött darabokat azokból a dolgokból, amelyekben éppen vagyunk, és úgy rakjuk őket össze, hogy új értelmet nyerjenek. Alig várom, hogy lássam, hogy az emberek szeretik ezt a dalt, és megtalálják benne a saját, személyes jelentésüket."

Jelenleg világszerte több mint 9 milliárd lejátszással büszkélkedhet Bazzi, aki teljes mértékben a jövőre összpontosít, és keményen dolgozik új zenék írásán. Olyan nagysikerű slágerek köthetők hozzá, mint a közel 200 milliós YouTube-nézettségű „Beautiful”, vagy a szintén közönségkedvenc „Paradise”, ami az előadó-dalszerző egyik legnagyobb slágerének bizonyult.

A „Miss America” Bazzi mélyen személyes „Will It Ever Feel The Same?” megjelenését követi, és az egyik júliusi kedvencünk.

Eszméletlen látványvilágú klippel érkezett az előadó, amelyben egy ismerős arc is feltűnik: a gyönyörű Palvin Barbara szerepel a kisfilmben, de szerelme, Dylan Sprouse is kapott egy kisebb szerepet a videóban.

Nézzétek meg itt!