Hírek

Magneoton hírek
2022.09.19

Bazzi – Infinite Dream

A listavezető, többplatinás popjelenség, Bazzi megérkezett harmadik szólólemezével, ami az ’Infinite Dream’ címet viseli előrevetítve azt a végtelen élményt, amit a korong meghallgatásával átélhetünk. A korong a dalszerző/előadó „Heaven” című megérintő dalának hivatalos videoklipjével együtt debütál.

Az ’Infinite Dream’ 19 káprázatos új felvételt gyűjtött össze, köztük az „Only Fan (feat. Cordae)” és a „dlma </3 (feat. LANY)”. Az albumon a közelmúltban bemutatott trackek és rajongók kedvencei is szerepelnek, mint a „Heaven, a „Will It Ever Feel The Same?”, az „I Like That”, a „Young & Alive”, és az erőteljes himnusz, a „Miss America”, amelyhez hivatalos klip is társul, Palvin Barbara és Yovanna Ventura szupermodellekkel és Dylan Sprouse színész főszereplésével.

„A „Heaven” egy lebegő, mennyei pophimnusz, amely tökéletesen illeszkedik Bazzi diszkográfiájának többi részéhez. A lecsupaszított produkció kiemeli Bazzi lenyűgöző hangterjedelmét” – így vélekedett a V Magazine a zene hallatán, amit ezúttal videóklip kíséretében is meghallgathatunk.

 

Nézd meg itt!